Красива сватбена церемония в Мелник – романтично градче, което винаги е привличало влюбените. Елате в Мелник, за да се вречете във вярност на любимия човек. Тук вие и вашите гости ще попаднете в капсула на времето – малкото градче ще ви очарова със старите си средновековни къщи и улици, със слънчевото си лято, ранна пролет, тежка плодна есен с дъх на узряло грозде и мека зима. Заобиколени от красивата природа, причудливи скални пирамиди, български древни обичаи и омаяни от тежкото мелнишко вино и вашата обич, споменът за вашия сватбен ден ще топли сърцата през годините на щастливия ви живот. Мелник е идеалното място за вашата уникална сватба – с много музика и танци.

Сключване на граждански брак

Ритуалът по подписването може да бъде организиран и на открито – двора на Кордопуловата къща или нейната гостна стая, откритото олтарно пространство на църквата „Света Варвара”, уникалния панорамен изглед към Мелник, който се открива над  Болярската къща.

Църковен брак

Венчавка в осемвековната църква „Свети Николай Чудотворец”, която е била и митрополитска църква през Средновековието или църквата “Св. Антоний” в Мелник.

Организиране на сватбено тържество

В ресторант по ваш избор и съдействие на консултант по отношение на менюто за вашите гости.

  • Организиране на меден месец за младоженците и почивка за техните близки в спа дестинацията на България – Сандански или романтичното градче Мелник.
  • Кетъринг – в случай, че решите да поканите вашите гости сред природата, бихме могли да организираме уникално декорирани храни и напитки на посочено от вас място.
  • Уникални тематични подаръци за гостите на вашето най-щастливо мероприятие.
  • Сватбена торта.
  • Фотограф (артистични фотосесии, видеооператор).
  • DJ, изпълнители и танцьори.
  • Шаферски рокли
  • Сватбени покани и поздравителни картички за гостите – ръчна изработка.
  • Фойерверки и пиротехника
  • Сватбен пакет „Красива в сватбения ден” – козметични, фризьорски услуги, маникюр, педикюр, професионален грим (по желание могат да бъдат включени и спа терапии).

Възстановки на сватбена обредност

Сватбени атракции, които ще разнообразят сватбеният ден и ще го направят незабравим за Вас и вашите гости: изберете да минете под венчило според древните българските народни обичаи с песните на Любимка Бисерова или да сключите брак като римляни с античен ритуал воден от Понтифекс Максимус Нум Помпилий.

Сватбена тематична украса

В римски или традиционен български народен стил и декорация на ритуала и тържеството.

Винен