Най-хитовата постановка в България „Жена ми се казва Борис” на Театър „Мелпомена” ще покори и публиката в Сандански. Мега комедията гостува в града на 23 април в Дом на културата. В главната роля влиза ЛЮБО НЕЙКОВ!!!

Във всеки град спектакълът „Жена ми се казва Борис” поражда неистов интерес и дълги опашки от чакащи за билети. След Благоевград и Петрич мегаспектакълът гостува и в Сандански!

Голямата изненада за всички зрители е участието на ЛЮБО НЕЙКОВ в главната роля!

Влудяваща, експресивна, комична, пълна с обрати и изненади, преливане от мъжки в женски образи, екшън и абсурди, и за капак на всичко – изпълнена с ирония. С това може да се определи най-търсена постановка в България „Жена ми се казва Борис”.

На 23 април Сандански най-после ще бъде домакин на този прекрасен спектакъл. Представлението ще бъде изиграно от 19:00 ч. в Дом на културата.

Под бурните ръкопляскания ще попаднат  звездите Станимир Гъмов, Любо Нейков, Ернестина Шинова, Диана Любенова, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата и Жанина Дончева.

Гъмов е бедняк, женен за богатата Диана Любенова и от две години с любовница. Лъжите му обаче си имат граници и влюбената до уши в него Жанина Дончева е намислила да разкаже за всичко на жена му. Това въвлича героят на Гъмов в пъклен план да преобрази в женски образ пощальона Любо Нейков. Към цялата бъркотия се добавя случайно семейство от провинцията – Стефан Рядков и Ернестина Шинова, които допълнително усложняват ситуацията. За да е пълна картината, към този невъобразим сюжет се прибавя и образа на Шайбата, който играе умело ревнивия съпруг на любовницата на Гъмов.  Така всички актьори се сблъскват с различни комични и абсурдни ситуации от началото до самия край.

Билетите за спектакъла в Туристически информационен център и на 0882 011 039 от 15 март до изчерпване на количествата!

Винен